Living by ALFA IrmaByen

Development
Velkommen til Living by ALFA Irmabyen. Et nyt, prisvindende boligkoncept er født. Et koncept, der kombinerer det bedste fra den private lejlighed med hotellets atmosfære og service.
2023
Beliggenhed
2610 Rødovre, Rødovre Kommune
Adresse
KAFFEVEJ 9
Projekt
En del af IrmaByen
Areal
17.305 m2
Enheder
163 lejeboliger samt fællesområderne i The Clubhouse

Living by ALFA Irmabyen rummer 163 lejelejligheder til både børnefamilier, voksne uden hjemmeboende børn og alt derimellem. Nøgleordet er fællesskab. Fællesskab, der virker. Derfor er Living by ALFA Irmabyen inde og ude indrettet med mødesteder og rum til fælles aktivitet.

Living by ALFA Irmabyen bygger på spørgsmålet – kan vi bo mindre og dele mere? Ifølge beboerne er svaret et rungende ’JA’. Lounge, legerum, biograf, fælles spisestue, gæsteværelser, legeplads, petanquebane og meget mere. Faciliteter, der fylder hverdagen med godt naboskab, tryghed og glæde.

Find din nye bolig i
Living by ALFA

01
04

Fællesskab på tværs af generationer

Det er overskriften på Living by ALFA Irmabyen. En bygning er indrettet til børnefamilier, singler og yngre par med eller uden børn. Her er der pulserende liv det meste af døgnet. I den anden bygning bor de voksne uden hjemmeboende børn. Her er der adgang til en stor fælles tagterrasse og ikke mindst et skønt orangeri, der forlænger sommeren og med sit lys og grønne planter indbyder til udeliv det meste af året.

Mødestedet for alle er The Clubhouse med de mange fælles faciliteter. Her er alt inden for rækkevidde.

Alle boliger er indrettet i gedigne materialer og med en fleksibel rumindretning. Og hele byggeriet lever op til kravene for DGNB Guld certificering.

alt=""
Billede
Loungen i Living by ALFA IrmaByen
Som udvikler er vi ikke bare hurtigt inde og ude igen. Vi bliver i området. Vi ejer og driver selv Living by ALFA Irmabyen, både lejligheder, restaurant og fællesområder. Vi tager ansvar for, at alt fungerer, og at huset hele tiden udvikler sig til glæde for beboerne.
Jack Renteria, Head of Living by ALFA
02
04

Community teamet

Et fast, professionelt Community Team byder velkommen – ved indflytning og i hverdagen. Et team, der står for arrangementer - fællesmiddag, en god film, yogatime eller vinsmagning. Et team, der sørger for, at huset altid fungerer. Er der brug for at tage imod en pakke eller få vandet blomster under ferien, står teamet klar til at hjælpe.

Og så er der husets app. En app, der gør hverdagen nem og understøtter fællesskabet. Det er her, beboerne orienterer sig, melder sig til arrangementer eller selv inviterer til aktiviteter. Det er her, beboerne udveksler synspunkter, stiller spørgsmål og hjælper hinanden med at finde løsninger, så huset fungerer optimalt.

Læs mere om hvordan vi udvikler
nye boligkoncepter

Iris i Living by alfa
Billede
Community teamet er altid på plads
03
04

Hvad siger beboerne?

Beboernes feedback er vigtig for os af flere grunde. Først og fremmest for at vi kan gøre Living by ALFA Irmabyen til et endnu bedre sted. Men også for at videreudvikle konceptet. Derfor har vi bedt en ekstern partner om at gennemføre en grundig evaluering blandt beboerne. Her er et par af hovedkonklusionerne.

  1. Beboerne er glade og stolte af at bo i Living by ALFA. Der er masser af fællesskab i et trygt og roligt miljø.
  2. Lounge-området er husets bankende hjerte. Et populært og uformelt mødested, lækkert indrettet, og hvor der altid er nogen at tale og hygge sig med. Der er kaffe på kanden. Plads til samtale, arbejde eller fordybelse i en god bog.
  3. Community Teamet er helt centralt for det daglige liv. Teamet skaber en tryg følelse af at være hjemme og sætter en høj standard for de fælles faciliteter og aktiviteter.
  4. De udendørs faciliteter med hyggekroge, legeplads og petanquebane er et vigtigt aktiv for bebyggelsen.
  5. De fleste beboere synes, det er fint at bo med lidt mindre plads i lejligheden mod mere plads i The Clubhouse, som fællesområderne kaldes.
  6. Hele ni ud af ti vil anbefale Living by ALFA til andre.

Læs mere om konceptet
Living by ALFA

Lækre lejelejligheder
fra 62 til 137 m2
Gårdhave i Living by ALFA område
Loungen
– et populært mødested til kaffe eller drinks, eller fordybelse i hjemmearbejde, avisen eller en god bog
Orangeriet
– et skønt uderum, specielt forbeholdt voksne uden hjemmeboende børn
Olea
– den lokale restaurant og take-away – et mødested for hele Irmabyen, ja hele Rødovre
Olea Kitchen and bar
Gæsteværelser
– lækker og billig overnatning for familie og venner
Hjemmebiografen
– stedet man mødes til en fælles film- eller fodboldaften
Gårdmiljøet
– et grønt uderum med plads til hygge og leg
Legerummet
– til børn og andre aktiviteter
04
04

Relateret